scroll

Workshop Graffiti

Ben jij misschien niet de beste surfer, maar ben je wel creatief en wil je graag een keer met graffiti aan de slag? Dan kun je ook bij Surschool-Katwijk terecht met de workshop graffiti & schilderen! Schrijf je nu in!

Offerte aanvragen

Workshop graffiti & schilderen

Altijd al de creatieve geest in je naar boven willen halen? Ook dat kan bij ons adres aan de Katwijkse kust. Ligt jouw talent niet echt bij de water- en strandactiviteiten? Probeer het dan eens hier te ontdekken. Wie weet heb jij een verborgen talent en schuilt er een ware kunstenaar in jou!

Wij stellen diverse materialen beschikbaar om eens lekker los te gaan op onze houten platen. Graffiti en kwasten mogen zeker niet ontbreken bij dit creatieve festijn. Deze activiteit is heel leuk om in een groep te doen en kan een onderdeel zijn van een origineel bedrijfsuitje. Het is geschikt en leuk voor iedereen! De activiteit duurt 1.5 tot 2.5 uur. Genoeg tijd dus om een gigantisch kunstwerk te maken. De kosten zijn vanaf €20,- per persoon en dit is inclusief alle materialen die wij beschikbaar stellen. Een leuke recreatieve uitdaging waar iedereen lekker vrij kan zijn in doen en laten! Bovendien is de workshop nog op een prachtige locatie ook. Geniet van zon, zee en strand.

Naast deze activiteit hebben wij ook sportieve activiteiten. Deze zijn goed te combineren met elkaar. Trotseer met z’n alle de Noordzee in een dikke raftboot en ga over de golven alsof het niks is. Of doe een strandactiviteit om alle energie kwijt te kunnen. Het is allemaal mogelijk. Vraag ons gerust naar nog meer mogelijkheden!

Graffiti workshop kinderfeestje

Een echt origineel kinderfeestje is natuurlijk los gaan met graffiti. Zet vooral op de kaart ‘zwemkleren meenemen’ en zet iedereen op het verkeerde been. Of juist niet: combineer deze leuke activiteit met een leuke wateractiviteit. Op onze locatie zijn de opties eindeloos! Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij gaan het regelen.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3a
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2018 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators