BOKSCLINIC

Vanaf €17,50 p.p.

Sta sterker in je schoenen

Kun jij klappen incasseren en uitdelen?

Ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Ben jij de volgende Rico Verhoeven?

Ga met elkaar op de vuist tijdens onze workshop boksen en/of kickboksen! Even afreageren op die ene collega van je? Dit is je kans! Na een uur (kick)boksen kunnen wij je verzekeren dat iedereen uitgeteld is. Laat die collega alle hoeken van de boksring zien of show jouw baas wie de daadwerkelijke baas is! Deze workshop wordt gegeven door professionele (kick)boksschool Kamakura uit Katwijk. Wanneer het weer minder is kan er worden uitgeweken naar een binnenlocatie in Katwijk.

Tijdsduur 1 - 1,5 uur
Prijs Vanaf €17,50 p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Sportief

(KICK)BOKS WORKSHOP KATWIJK

Een boks workshop volg je niet zomaar, er is een flink portie energie voor nodig. Tijdens deze workout moet je vooral letten op coördinatie, snelheid en conditie. Het betreft een zeer intensieve training waarin diverse soorten oefeningen worden geleerd. Denk aan uppercut, high- en low kicks. Vertoon jouw innerlijk Badr Hari dit uur en laat iedereen de hoeken van de ring zien! Deze clinic kan al worden geboekt vanaf €17,50 per persoon en is inclusief gebruik bokshandschoenen. Deze activiteit kan prima met andere activiteiten gecombineerd worden. Na deze sportieve inspanning is het wellicht wat tijd om het rustiger aan te doen en te ontspannen aan de kust van Katwijk bij onze surfschool. Ga bijvoorbeeld nog even het water op met onze mega SUP of neem nog een golfsurf clinic voor degene die nog energie over hebben.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Gaan we ook sparren?

  De instructeurs zullen eerst door een aantal technieken lopen met jullie, waarna jullie deze uit mogen oefenen op elkaar.

  Let op; vanwege het niet dragen van een bitje mag er niet op het hoofd geslagen worden.

 • Wat voor kleding moet ik meenemen?

  Voor de boksclinic raden wij sportkleding aan. afhankelijk van de locatie (binnen of buiten) bepaal je welke sportschoenen je aan doet.

 • Hoe groot zijn de groepen?

  de groepsgrootte is afhankelijk van het gezelschap waar jullie mee zijn.

 • Boksen we ook tegen elkaar?

  We sluiten de clinic af met een paar rondes sparren zodat jij al de geleerde technieken op jouw vriend/collega kan gebruiken.

“Super leuke middag gehad met vrienden. Het expeditie Robinson spel gedaan onder leiding van Koos! Leuke spelletjes op strand, omdat het zo warm was met z’n allen op de mega sup op zee! Het was een sportieve gezellige middag met elkaar, een aanrader voor jong en oud.

Koos is een topper!!!”

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button