Kinderfeestjes

Kinderfeestje surfen

Lekker buiten spelen

Onvergetelijke ervaringen

Kinderfeestje surfen

Op zoek naar het perfecte adres voor een onvergetelijk kinderfeestje op het strand of in zee? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres voor een feestje vol avontuur. Met onze uitgebreide ervaring in het organiseren van een leuk kinderfeestje, zorgen wij voor een feestje vol lachende gezichten en mooie herinneringen. Onze enthousiaste instructeurs staan klaar om ervoor te zorgen dat ieder kind een geweldige tijd beleeft. Dus, waar wacht je nog op? Kom en vier jouw speciale dag met ons op het strand!

Kinderfeestje vol pret!

Klaar voor een spetterend kinderfeestje op het strand of in de zee? Dit is hoe het werkt; De ‘jarige’ kiest één van de onderstaande uitdagende clinics.

Er kan gekozen worden uit één van de volgende clinics:
/  Golfsurfen
/  Bodyboarden
/  Longboarden (skaten)

Bij aankomst worden jullie ontvangen door een van onze instructeurs die jullie alles uit zal leggen over de desbetreffende activiteit. Uitgeput en hongerig na het feestje? Eet nog een patatje en een snack op het strand en ga daarna voldaan weer naar huis. Bij Surfschool Katwijk kan je zelf wat eten en drinken meenemen.

surfcamp bodyboarding
surfcamp
Surfcamp junior
Surfschool bodyboardles

Tarieven

Alle activiteiten duren 1,5 uur. met omkleden zijn de kinderen ongeveer 2 uur bezig. Kosten voor het kinderfeestje bedragen 18,50 per persoon. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen.

Patatje/drankje achteraf bij een strandpaviljoen tegen meerprijs

Ouders en / of begeleiders mogen gratis deelnemen aan de activiteit. (max. 2 per groep). De activiteit zal begeleid worden door een ervaren en enthousiaste instructeur. Een kinderfeestje bij Surfschool-Katwijk is al boekbaar vanaf 6 personen.

Let op; voor de wateractiviteiten is een zwemdiploma verplicht.

Whatsapp button