Teamuitjes

Teamuitje

Afsluiten sportseizoen

Leuke activiteiten

TEAMUITJE KATWIJK

Op zoek naar de perfecte afsluiting of opening van het seizoen? Duik dan met ons in de wereld van teambuilding en avontuur op het strand en in het water! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van een teamuitje voor sportteams, weten we precies hoe we jouw teamuitje onvergetelijk kunnen maken. Van uitdagende watersporten tot ontspannende strandspellen, wij zorgen samen met onze instructeurs voor een op maat gemaakt programma die de teamgeest versterkt.

golfsurfen uitleg

Teamuitje voor een goede teamspirit

Laat ons je helpen om jullie sportseizoen op een spectaculaire manier af te sluiten terwijl je geniet van de zon, het strand en de zee. Klaar om de golven van de Noordzee te trotseren of de strijd met elkaar aan te gaan op het strand? Wij organiseren graag het leukste teamuitje!

Zorgvuldig samengesteld

Kies een van de samengestelde pakketten

Vanaf 8 personen!

Teamuitje Golfsurfen

Maak kennis met de Noordzee en pak jouw eerste golven op de surfplank. Onze meest populaire activiteit en perfect voor kinderen & volwassenen

Onze ervaren instructeurs vertellen jou alles over de juiste techniek en gaan mee het water in om tips te geven. Surf jouw eerste golf helemaal tot aan het strand!

Duur: 1,5 – 2 uur
Vanaf 18,50 p.p.

Teamuitje Beach Games

Geen zin in een nat wetsuit? Ga de strijd met elkaar aan tijdens de beachgames. ontdek hoe competitief iedereen is tijdens de Archery Tag, Beachvolleybal of American Frisbee

Totale duur: 1,5 uur
Vanaf 17,50 p.p.

Teamuitje Mega Suppen

Ontdek de kracht van de Noordzee! Ga met 8 personen per SUP het water op en werk samen om door de golven heen te komen. De mega SUP uitgespeeld? Pak een raft en kijk wie er als eerste overboord slaat. (raften vanaf 16 jaar)

Duur: 1,5 uur
Vanaf 18,50 p.p.

Teamuitje Expeditie Robinson

Bij iedereen wel bekend van de televisie en nu ook op het Katwijkse strand. De Expeditie Robinson! In teams van 4-6 personen ga je de strijd met elkaar aan en de winnaar gaat naar huis met een mooie bokaal.

Duur: 2 – 2.5 uur
Vanaf €22,50 p.p.

Klaar voor de start?

Of toch nog vragen? Wellicht staat jouw vraag hieronder al beantwoord. Mocht jouw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op.

 • Vanaf welke leeftijd is dit geschikt

  Een teamuitje kan georganiseerd worden voor kinderen vanaf 7 jaar. wij hanteren geen maximale leeftijd.

 • Waar wordt de prijs p.p. op gebaseerd?

  Wij baseren onze prijzen op het aantal deelnemers en op de keuze van activiteiten.

 • Kan iedereen deelnemen?

  Voor het strand programma kan iedereen deelnemen, voor het water programma is een zwemdiploma verplicht.

vrijgezellenfeest raften

Activiteiten voor sport teams

Zij gingen het avontuur al aan

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button