ONTDEK DE KUST

Vanaf €20,- p.p.

Ontdek de Kust

Leerzaam & leuk

Ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

ONTDEK DE KUST

Wil jij de schitterende kustlijn van Zuid-Holland ontdekken? Dan ben je bij Surfschool Katwijk aan het juiste adres. Deze activiteit wordt vaak gecombineerd met andere activiteiten. Dus je kunt én de duinen ontdekken én sportief bezig zijn.
Tijdsduur 2 uur
Prijs Vanaf €20,- p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Recreatief

Leerzaam en leuk

ONTDEK DE KUST KATWIJK

Voor jong en oud, maar ook voor de grote en kleine groepen hebben wij allerlei leuke uitjes te bieden. Deze activiteit is aan te raden voor de natuurliefhebbers, maar ook voor grotere groepen, zoals een bedrijfsuitje. Aanpassen op ons publiek is bij ons nog nooit een probleem geweest! Tijdens deze activiteit wordt er vooral gewandeld langs de kust en in de duinen van Katwijk. Daarbij vertelt de gids interessante verhalen over het ontstaan van het strand, verschillende dieren en de reden van de hoge duinen. De duur van de tocht is zo’n 2 uur. Een erg leerzame activiteit als onderdeel van een bedrijfsuitje.

BEDRIJFSUITJE KATWIJK

Ontdek de kust Katwijk kan gecombineerd worden met allerlei ander sport en spel. Zowel in het water als op het strand zijn genoeg activiteiten geschikt voor een leuk en educatief bedrijfsuitje. Ga bijvoorbeeld voor de Expeditie Robinson in combinatie met de wandeling. Actieve en uitdagende spellen op het strand die zeker leuk zijn voor een bedrijfsuitje! Laat iedereen genieten van de mooie omgeving die de kust van Katwijk te bieden heeft. Lekker met de voeten in het zand en zwemmen in de Noordzee!

Bekijk vooral ons overzicht met alle activiteiten. Maak eventueel zelf de combinatie tussen de verschillende activiteiten die wij te bieden hebben. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt de tocht?

  Wij bieden verschillende wandelingen aan van 1 of 2 uur. Uiteraard maken wij ook wandelingen op maat.

 • Wat voor kleding moet ik meenemen?

  Goede schoenen zijn erg belangrijk. Wij raden aan om sneakers te dragen of wandelschoenen als je deze hebt.

 • Hoe groot zijn de groepen?

  Per gids gaan maximaal 15 personen mee. Grotere groep? geen probleem, er komt dan gewoon nog een gids bij.

 • Kun je meerdere activiteiten boeken?

  Ontdek de kust kan in combinatie met verschillende activiteiten geboekt worden. ideaal om jouw collega’s, familie of vrienden een keuze te laten maken uit bijvoorbeeld 3 verschillende activiteiten.

“Super leuke middag gehad met vrienden. Het expeditie Robinson spel gedaan onder leiding van Koos! Leuke spelletjes op strand, omdat het zo warm was met z’n allen op de mega sup op zee! Het was een sportieve gezellige middag met elkaar, een aanrader voor jong en oud.

Koos is een topper!!!”

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button