BEACH GAMES

Vanaf €17,50 p.p.

Klaar voor een sportief uitje op strand

Stel jouw Beach games samen uit verschillende onderdelen

Ideaal voor school- en bedrijfsuitjes

De populairste teambuildingsactiviteit voor groepen vanaf 8 personen

Ga met elkaar de strijd aan met de leukste strandspellen. De Beach Games bestaan uit verschillende leuke strandspellen zoals; beachvolleybal, Kan Jam frisbee, Archery tag, en beachhockey. Geschikt als groepsactiviteit vanaf 8 personen en zeker als een sportief school- of bedrijfsuitje!
Tijdsduur 1,5 - 2 uur
Prijs Vanaf €17,50 p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Recreatief/Sportief

Zo werken de Beach Games

Beleef met een groep de echte beach games. Daag elkaar uit in diverse games op het mooie strand van Katwijk. Deze strandspellen zijn zeker aan te raden om te doen in grote groepen, bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje. Beleef de grootste lol samen met je collega’s!

Bedrijfsuitje, Vriendenuitje, Vrijgezellenfeest of Familie uitje

Deze activiteiten zijn voor groepen volwassenen of kinderen vanaf 10 jaar. De onderdelen zijn lekker laagdrempelig waardoor iedereen mee kan doen. Bovendien kunnen jullie alle energie kwijt op het strand. Een bedrijfsuitje aan het plannen? Neem vooral contact met ons op. Er zijn namelijk nog veel meer activiteiten mogelijk op onze locatie aan het strand van Katwijk.

Natuurlijk zijn deze strandspellen te combineren met bijvoorbeeld een leuke wateractiviteit. De zee ligt al aan je voeten. Wij hebben diverse leuke wateractiviteiten beschikbaar. Dat maakt deze groepsactiviteit natuurlijk helemaal compleet! Neem contact met ons op via onderstaand formulier en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Onderdelen

 • Beach volleybal

  Volleybal ken je waarschijnlijk wel. Dit is leuk om in teams te doen met je collega’s of vrienden. Bovendien kan er ook een leuk toernooitje van gemaakt worden!

 • Beach hockey

  Knotsbal? Wat is dat ook alweer? Je gebruikt een stok met een schuimrubberen kop en maakt een slagbeweging tegen de bal. Eigenlijk een soort van ijshockey, maar met een bal in plaats van een puck.

 • Archery Tag

  Archery tag is eigenlijk hetzelfde als paintball, alleen dan met pijl en boog. Je strijd met jouw team tegen een ander team en probeert elkaar af te schieten in het speelveld.

  de pijlen hebben een zachte punt waardoor dit niet schadelijk is.
  Iedere deelnemer is verplicht een masker te dragen.

 • Reuzenkatapult

  Tijdens het onderdeel ‘reuzenkatapult’ krijgt elk team enkele palen, touwen en een katapult tot hun beschikking. Het team bouwt gezamenlijk een constructie. Staat jouw constructie stevig? Dan begint het echte werk! Alleen door middel van goede samenwerking, kracht, tactiek en behendigheid kun je het doel raken.

 • Kan Jam frisbee

  Wellicht vraag je het jezelf ook af bij Kan Jam frisbee. Wat is dat dan? Elk team heeft een ton en een emmer ter beschikking. Met de frisbee probeer je in elkaars emmer te werpen. Simpel, maar hartstikke leuk!

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Vanaf welke leeftijd is Beach Games?

  De beach games zijn toegankelijk voor iedereen.

 • Wat voor kleding moet ik meenemen?

  We adviseren om een sportieve outfit te dragen voor de beach games.

 • Hoe groot zijn de groepen?

  De beach games kunnen worden gespeeld door 10 tot 100 mensen.

 • Spelen wij het spel tegen elkaar?

  Ja, op basis van het aantal mensen maken we meerdere teams waartegen je strijdt.

“Super leuke middag gehad met vrienden. Het expeditie Robinson spel gedaan onder leiding van Koos! Leuke spelletjes op strand, omdat het zo warm was met z’n allen op de mega sup op zee! Het was een sportieve gezellige middag met elkaar, een aanrader voor jong en oud.

Koos is een topper!!!”

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button