Activiteiten

Activiteiten in Katwijk sinds 2006

Sinds 2006 kunnen jong en oud bij Surfschool Katwijk terecht voor een breed scala aan activiteiten in Katwijk. Naast het geven van golfsurflessen bieden wij een divers aanbod aan activiteiten geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes, schoolgroepen, toeristen en individuen.

Door onze ruime ervaring in het organiseren van sportieve evenementen en onze prachtige locatie op het strand zijn wij het beste adres voor zowel kleine als grote groepen van 8 t/m 250 personen.

Op deze pagina vind je ons complete aanbod aan activiteiten. De beschreven activiteiten kunnen worden gecombineerd met elkaar voor een dag- of middag vullend programma. Wij geven je graag advies over een leuk activiteitenprogramma wat voor iedereen geschikt is. Speciaal voor schoolgroepen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes zijn er verschillende combinatie pakketten beschikbaar.

Afsluiten met een

borrel, diner of een gezellige barbecue op het strand?

Na de activiteit(en) nog even lekker gezellig na borrelen en eten met collega’s of vrienden? Surfschool-Katwijk werkt samen met ieder strandpaviljoen in Katwijk. Wij brengen je graag in contact om jouw uitje op een leuke manier af te sluiten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Whatsapp button