MOUNTAINBIKEN

Vanaf €35,- p.p.

Mountainbiken op een ATB parcours

Van beginner tot gevorderd

Ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Test je vaardigheden op het parcours

Mountainbiken

De echte avonturiers gaan met ons mee de duinen in, lekker mountainbiken door heuvelachtig gebied op een echt mountainbike parcours. Deze activiteit is zeer geschikt als groepsactiviteit. Je kunt de mountainbikes ook huren, zodat je zelf op pad kunt.

Tijdsduur 2 - 2,5 uur
Prijs Vanaf €35,- p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Sportief

Mountainbiken Katwijk

Je kunt je energie kwijt op het diverse en uitdagende mountainbike parcours. Haal het maximale uit jezelf, maar ook uit dat van je collega’s of vrienden. Maak kennis met de heuvelachtige duinen en grove zandweggetjes in de bossen. Deze activiteit is zeer geschikt als bedrijfsuitje en als groepsactiviteit. Ga met z’n alle uitwaaien in de mooie natuur die het duin- en bosgebied te bieden hebben. Qua omgeving en moeilijkheidsgraad is het parcours erg afwisselend.

Krijg jij de techniek onder de knie en laat jij jouw vrienden of collega’s ver achter je? Dat moeten we maar nog eens zien! Er zijn namelijk diverse aspecten die meespelen om het parcours foutloos af te leggen. Zo spelen lichaamshouding, schakelen, remmen en sturen een belangrijke rol. Ook moet er goed geanticipeerd worden op het parcours. Let op de diverse klimmen en afdalingen en zorg voor de perfecte balans. Onze instructeurs zullen jou alles nader uitleggen.

De mountainbike activiteit is mogelijk vanaf 12 jaar en is prima te doen in groepsverband. Zo hebben wij al diverse groepen mogen ontvangen, denk aan scholen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten. Deze activiteit is het gehele jaar te boeken.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Vanaf welke leeftijd is het mountainbiken?

  Wij geven cursussen aan personen vanaf 12 jaar.

 • Wat voor kleding moet ik meenemen?

  Voor het mountainbiken dien je sportkleding te dragen. Let er op dat deze kleding ook een beetje vies kan worden.

 • Zijn er verschillende maten mountainbikes?

  De mountainbikes variëren in frame maat. Ook is de hoogte van het zadel verstelbaar zodat iedereen de perfecte maat fiets heeft.

 • Kan je je omkleden?

  Op locatie beschikken wij over 2 kleedkamers waar je je om kunt kleden en je waardevolle spullen achter kunt laten.

“Super leuke middag gehad met vrienden. Het expeditie Robinson spel gedaan onder leiding van Koos! Leuke spelletjes op strand, omdat het zo warm was met z’n allen op de mega sup op zee! Het was een sportieve gezellige middag met elkaar, een aanrader voor jong en oud.

Koos is een topper!!!”

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button