BRANDING RAFTEN

Vanaf €30,- p.p.

Ontdek de kracht van de zee

Heb jij een goede conditie?

Ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

vrijgezellenfeest raften

Trotseer de onvoorspelbare Noordzee

Branding Raften Katwijk. ervaar de golven van de Noordzee in een raftboot! Een leuke activiteit met een groep vrienden of collega’s. Net zo spectaculair als een wilde rivier!
Tijdsduur 1,5 - 2 uur
Prijs Vanaf €30,- p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Sportief

Zo werkt branding raften

Branding raften Katwijk  is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor groepen vanaf 5 personen. Ga de uitdaging aan en trotseer de branding van de Noordzee. Met een speciale coast raft ga je eerst peddelend door de branding om vervolgens met de golven mee te surfen. Zeer geschikt in groepsverband, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Onze locatie in Katwijk leent zich perfect voor deze wateractiviteit. Raften aan zee is minstens zo spectaculair als in een wilde rivier. De hoge golven van zee zorgen regelmatig voor een flinke adrenaline kick! Branding raften staat garant voor een lach op iedereens gezicht! De activiteit duurt ongeveer een kleine twee uur en is een intensieve bezigheid. Bereid je maar voor!

Branding raften is de perfecte afsluiting voor bijvoorbeeld jouw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. informeer naar onze combi arrangementen en stel een mooi pakket samen.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Krijgen we bescherming mee?

  Voor het raften krijgt iedereen een wetsuit, reddingsvest en helm van ons om veilig het water op te gaan en de golven te trotseren.

 • Wat voor kleding moet ik meenemen?

  Het enige wat je mee hoeft te nemen is een zwembroek/extra onderbroek of een bikini/badpak voor de dames en een handdoek. De rest verzorgen wij.

 • Geen golven, wat nu?

  Het kan wel eens gebeuren dat de zee relatief rustig is, geen paniek, Surfschool Katwijk bied talloze alternatieven aan zoals golfsurfen of mega suppen. Minstens net zo leuk.

 • Hoe intensief is deze activiteit?

  Branding raften is één van onze meest intensieve activiteiten. Hierdoor is het belangrijk dat de groep fit genoeg is om het op te kunnen nemen tegen de zee.

Let op! Het brandingraften kan alleen plaatsvinden bij golven <1.5m en een windkracht tot 6 beaufort.

Dit om de veiligheid van de deelnemers te kunnen waarborgen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button