BOUWEN MET BAMBOE

Vanaf €15,- p.p.

Wie maakt het hoogste bouwwerk

Perfecte ontspannen activiteit op het strand

Ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Laat de ware architect in je naar boven komen

Bouwen met bamboe is een populaire activiteit op het strand van Katwijk. Met slechts twee materialen gaan jullie de meest creatieve kunstwerken maken. Werk aan de teambuilding en ontdek hoeveel er mogelijk is met bamboe en elastiek!
Tijdsduur 1 – 1,5 uur
Prijs Vanaf €15,- p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Recreatief

Zo werkt Bouwen met bamboe

De ideale laag drempelige opdracht tijdens een teambuilding is het bouwen met bamboe. Veel samenwerking is vereist tijdens deze ontspannen activiteit. Ga los met elastiek en bamboestokken en maak samen met collega’s of vrienden een gigantische constructie die ze vanaf ver kunnen aanschouwen. Je kan het zelf zo gek maken als je wilt, het maakt ons niet uit!

De mogelijkheden met bamboe zijn ongekend. Wat je ook wilt bouwen, het kan allemaal. Een toren  die sky high gaat, een imponerende piramide of een gigantische brug over zee, een paar ideeën die zeker kunnen! Verras ons met jullie persoonlijke kunstwerk. Het is zeer laagdrempelig, dus iedereen kan meedoen!

Vooraf wordt kort uitgelegd hoe het precies werkt. Het is vrij simpel, dus je kan al vrij snel zelf aan de slag. Het materiaal dat je gebruikt is bamboe en elastiek. Twee materialen, en daar kan je al je creativiteit helemaal in kwijt. Bouwen met bamboe is de trend van deze zomer. Geniet van zon, zee, strand en bamb0e

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang hebben we de tijd?

  Bouwen met bamboe duurt ongeveer 1,5 uur.

 • Wat voor kleding moet ik meenemen?

  Voor deze activiteit zijn er geen kleding voorschriften. Houd wel altijd het weerbericht in de gaten en baseer hier je keuze op.

 • Hoe groot zijn de groepen?

  Bouwen met bamboe kan van 8 tot wel 100 personen.

 • Spelen wij het spel tegen elkaar?

  Jullie zullen onderling strijden om het hoogste bouwwerk.

“Super leuke middag gehad met vrienden. Het expeditie Robinson spel gedaan onder leiding van Koos! Leuke spelletjes op strand, omdat het zo warm was met z’n allen op de mega sup op zee! Het was een sportieve gezellige middag met elkaar, een aanrader voor jong en oud.

Koos is een topper!!!”

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button