EXPEDITIE ROBINSON

Vanaf €18,50 p.p.

Beleef de avonturen op televisie in real life!

Stel jouw expeditie samen uit verschillende onderdelen

Ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Teambuilding Expeditie Robinson
Expeditie Robinson
Expeditie robinson onderdeel

De populairste teambuildingsactiviteit voor groepen vanaf 8 tot 150 personen

De ‘Expeditie Robinson’ bestaat uit verschillende originele en uitdagende onderdelen op het strand en, indien gewenst, in zee. Werk samen met vrienden of collega’s om uitdagende opdrachten voltooien en bepaal wie er uiteindelijk met de Expeditie Robinson bokaal vandoor gaat!

De onderdelen zijn deels gebaseerd op het populaire tv-programma Expeditie Robinson en deels zelf bedacht.

De Expeditie Robinson is onze populairste teambuildingsactiviteit en is toegankelijk voor iedereen.

Tijdsduur 2,5 uur
Prijs Vanaf €18,50 p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Recreatief/Sportief

Zo werkt de Expeditie Robinson

In teams van 4-6 personen ga je de strijd met elkaar aan. Het team dat het beste samenwerkt en beschikt over dat extra beetje geluk gaat naar huis met onze bekende Robinson bokaal. De onderdelen zijn zeer gevarieerd en leuk voor jong en oud. Het is een combinatie van puzzels oplossen, vuur maken, boogschieten en objecten bouwen. Daarom is het zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje. Is jouw bedrijf, school, vriendengroep of familie Robinson-proof?

Onderdelen

Ieder seizoen proberen wij de onderdelen nog leuker en uitdagender te maken. De onderdelen voor dit seizoen staan hier vermeld. Al de onderdelen zijn voor iedereen toegankelijk en worden door ons begeleid. Vind een aantal van onze onderdelen hiernaast, we kunnen uiteraard niet alles prijsgeven.

Expeditie Robinson Junior

Voor de jonge avonturiers organiseren wij ook de Expeditie Robinson junior. Speciale onderdelen gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Onderdelen

 • Reuzenkatapult

  Tijdens het onderdeel ‘mega katapult’ krijgt elk team enkele palen, touwen en een katapult tot hun beschikking. Het team bouwt gezamenlijk een constructie. Staat jouw constructie stevig? Dan begint het echte werk! Alleen door middel van goede samenwerking, kracht, tactiek en behendigheid kun je het doel raken.

 • Vuur maken

  Een Expeditie Robinson uitdaging is pas compleet wanneer er deelgenomen wordt aan de vuurproef. Schiet met de bogen alle targets van de palen en speel alle benodigde materialen voor het vuur maken vrij. Je probeert zo snel mogelijk vuur te maken met behulp van een vuursteen, hooi en houtjes. De eerste die het touwtje doorbrandt, wint dit klassieke onderdeel!

 • Memory

  Test je geheugen met dit klassieke onderdeel. Memory lijkt misschien eenvoudig, maar schijn bedriegt! Iedereen heeft wel eens Memory gespeeld, maar kan jouw team onze uitgebreidere, uitdagende versie aan?

 • Kraak het cijferslot

  bemachtig alle 4 de hints om een rekenkundig raadsel op te lossen, open het cijferslot en ontdek welke vorm er gemaakt dient te worden met de Tangram puzzel. De ‘Tangram’ is een uitdaging voor de wiskundigen onder jullie. Het is een Chinese puzzel bestaande uit zeven stukjes: vijf driehoeken van verschillende afmetingen, een vierkant en een parallellogram. Met deze stukjes kun je een vierkant vormen, maar ook allerlei andere vormen.

 • Magisch vierkant

  Graaf jezelf een weg onder de balk door om uit te komen bij het magisch vierkant. verdeel het team tactisch onder in een fysiek en een mentaal team om uiteindelijk dit rekenraadsel op te lossen door alle dobbelstenen op de juiste plek in het vierkant te plaatsen.

 • Eb & vloed

  Een klassiek element dat iedereen kent uit de populaire serie ‘Expeditie Robinson’! De proef met het begeleiden van water door middel van bamboe wordt ieder jaar gespeeld en staat bekend als een lastige uitdaging! Weet jij je het beste bouwwerk te maken en het water zo snel mogelijk van A naar B te krijgen?

 • Bamboe Bucket

  Het ‘Bamboe Bucket’ spel draait om teamwork, behendigheid en concentratie. Werk samen met je team om zo snel mogelijk je eigen ‘bucket’ te bouwen en probeer vervolgens de verschillende ballen erin te krijgen. De ballen mogen alleen tussen de bamboepalen worden verplaatst. Lukt het jouw team om deze uitdaging succesvol af te ronden?

 • Jenga
  Iedereen is wel bekend met het spel ‘Jenga’. De teams halen om beurten een blok uit de toren, hetzelfde blok wordt dan boven op de toren teruggeplaatst. Het team dat de toren om gooit, is uiteraard de verliezer.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Vanaf welke leeftijd is Expeditie Robinson?

  De Expeditie Robinson kan vanaf 12 jaar zelfstandig gespeeld worden of onder begeleiding van een volwassene.

 • Is de Expeditie Robinson toegankelijk voor iedereen?

  Ja zeker! de Expeditie Robinson bestaat uit een mix van denk- en fysieke onderdelen waardoor iedereen deel kan nemen. Goede samenwerking is key!

 • Hoe groot zijn de groepen?

  de Expeditie is te spelen met wel 150(!) personen tegelijk. je speelt de Expeditie nooit tegen een ander gezelschap. we maken teams van 5 a 6 personen.

 • Worden de onderdelen begeleid?

  Ieder onderdeel wordt begeleid door een ervaren instructeur. Deze zal de uitleg geven en uiteraard de stand bijhouden. valsspelen is dus onmogelijk 😉

 • Spelen wij het spel tegen elkaar?

  Ja, jullie gezelschap wordt onderverdeeld in teams van 5 a 6 personen en jullie strijden ieder onderdeel tegen een ander team om uiteindelijk te bepalen welk team het sterkst is.

“Super leuke middag gehad met vrienden. Het expeditie Robinson spel gedaan onder leiding van Coos! Leuke spelletjes op strand, omdat het zo warm was met z’n allen op de mega sup op zee! Het was een sportieve gezellige middag met elkaar, een aanrader voor jong en oud.

Coos is een topper!!!”

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button