ROBINSON AAN TAFEL

Vanaf €18,50 p.p.

Robinson aan tafel net zoals op tv

Te combineren met een drankje in de hand

Ideaal voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Robinson Express

De leukste teambuilding voor groepen en bedrijven

Robinson aan tafel

Surfschool Katwijk organiseert al jaren, en met veel succes, de groepsactiviteit “Expeditie Robinson”.

Wij zijn trots dat wij met Robinson aan tafel vanaf nu een soortgelijke ervaring aan kunnen bieden. Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen en perfect voor groepen die de fysieke kant van de Expeditie Robinson niet zien zitten. Beleef de teambuilding opdrachten van TV gewoon lekker aan tafel met een drankje in de hand.

Robinson aan tafel kan zowel bij ons op locatie als binnen bij een strandpaviljoen gerealiseerd worden.

Tijdsduur 2 - 2,5 uur
Prijs Vanaf €18,50 p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Recreatief

Zo werkt Robinson aan tafel

In teams van 5-6 personen ga je 2 a 2,5 uur de strijd met elkaar aan. Het team dat het beste samenwerkt en beschikt over dat extra beetje geluk gaat naar huis met onze bekende Robinson bokaal. De onderdelen zijn zeer gevarieerd en leuk voor jong en oud. Het is een combinatie van puzzels oplossen, samenwerken, logisch nadenken en tactisch inzicht. Daarom is het zeer geschikt als teambuilding- of groepsuitje. Is jouw bedrijf, school, vriendengroep of familie Robinson-proof?

Onderdelen

Hier naast vind je een aantal onderdelen de gespeeld zullen worden tijdens je expeditie.
We kunnen uiteraard niet te veel prijs geven om valsspelen te voorkomen. Voorkeur van onderdelen kan altijd aangegeven worden.

Locatie

Robinson aan tafel kan op iedere locatie plaatsvinden, bij ons op het strand maar ook bij jou op het bedrijf of school.
In combinatie met een lunch, borrel of diner arrangement is deze activiteit ook te organiseren bij een strandpaviljoen of vergaderruimte.

Neem vooral een kijkje op robinsonexpress.nl hiervoor met mogelijkheden of vul onderstaand formulier in.

 • Jenga

  Iedereen is wel bekend met het spel ‘Jenga’. De teams halen om beurten een blok uit de toren, hetzelfde blok wordt dan boven op de toren teruggeplaatst. Het team dat de toren om gooit, is uiteraard de verliezer.

 • Staande Puzzel

  Kraak de cijfers van het code slot en speel alle puzzelstukken vrij. plaats deze hierna, in de juiste volgorde op de spijlen om zo de puzzel op te lossen.

 • Magische Driehoek

  Speel alle 9 cijfers vrij door samen te werken en los zo het rekenraadsel op.

 • Combinatie Puzzel

  Lossen jullie samen deze puzzel sneller op dan Eva in het laatste seizoen van Expeditie Robinson?
  verplaats alle 15 puzzelschijven in de juiste volgorde en los het raadsel op.

 • Kraak het cijferslot

  bemachtig alle 4 de hints om een rekenkundig raadsel op te lossen, open het cijferslot en ontdek welke vorm er gemaakt dient te worden met de Tangram puzzel.
  De ‘Tangram’ is een uitdaging voor de wiskundigen onder jullie. Het is een Chinese puzzel bestaande uit zeven stukjes: vijf driehoeken van verschillende afmetingen, een vierkant en een parallellogram. Met deze stukjes kun je een vierkant vormen, maar ook allerlei andere vormen.

 • Toren van Hanoi

  De legende luid dat wanneer de Toren van Hanoi wordt opgelost door de Hindoe-Priesters in de Indische stad Benares de wereld zal vergaan. Deze toren bestaat uit 64 gouden schijven. Aan jullie de taak om deze toren met 9 schijven als eerst op te lossen.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • welke kleding moet ik aan?

  Voor deze activiteit hoef je geen speciale kleding te dragen.

 • Wat kan je winnen?

  Het winnende team neemt de Expeditie Robinson Cup mee naar huis!

 • Hoe groot zijn de groepen?

  Elk team heeft 5 of 6 teamleden. Je kunt deze activiteit met maximaal 200 mensen spelen.

“Super leuke middag gehad met vrienden. Het expeditie Robinson spel gedaan onder leiding van Koos! Leuke spelletjes op strand, omdat het zo warm was met z’n allen op de mega sup op zee! Het was een sportieve gezellige middag met elkaar, een aanrader voor jong en oud.

Koos is een topper!!!”

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button