BODYBOARDEN

Vanaf €18,50 p.p.

Trotseer de ruige golven

Jouw eerste stap naar golfsurfen

Ideaal voor team- en schooluitjes of een kinderfeestje

Surfcamp junior
surfing party
surfcamp bodyboarding

Laat het kind in je naar boven komen

Bodyboarden Katwijk is een hartstikke leuke en toegankelijke wateractiviteit, vooral geschikt voor kinderen. Leer de kracht van de zee kennen trotseer de mooie golven van de Noordzee. De kids kunnen hun energie helemaal kwijt kwijt tijdens deze activiteit
Tijdsduur 1,5 uur
Prijs Vanaf €18,50 p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Sportief/Recreatief

Zo werkt Bodyboarden

Bodyboarden Katwijk is eigenlijk het kleine broertje van het golfsurfen. Wie heeft er nou vroeger niet met een bodyboard op het Katwijkse strand gestaan? Precies, wij allemaal! En daarom kun je bij Surfschool-Katwijk ook bodyboarden. Bodyboarden is misschien wel de leukste en meest kindvriendelijke activiteit die je kunt bedenken. Wij geven clinics bodyboarden onder begeleiding van onze instructeurs. Met een bodyboard kun je al na een paar keer oefenen een echte golf afrijden tot aan het strand!

 Deze activiteit is te boeken vanaf 5 t/m 50 personen.

Bodyboarden als kinderfeestje!

Heb je die bowlingbaan nu al genoeg gezien en ben je het plaatselijke zwembad ook wel een keer zat? Ga voor iets meer uitdaging! Vier je kinderfeestje bij Surfschool Katwijk en onderneem verschillende activiteiten, waaronder natuurlijk bodyboarden. Voor de leukste kinderfeestjes ben je bij Surfschool-Katwijk aan het juiste adres. De ‘jarige’ kan kiezen uit een uitdagende clinic in het water of op het strand en na afloop gezellig met z’n allen patat eten bij strandpaviljoen de Watering. 
De jarige kan kiezen uit de volgende clinics: bodyboarden, golfsurfen, longboarden (skaten). Op onze pagina ‘kinderfeestjes’ vind je meer informatie.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Vanaf welke leeftijd kun je bodyboarden?

  Bodyboarden is toegankelijk voor jong en oud, mits je in het bezit bent van een zwemdiploma.

 • Wat voor kleding moet ik meenemen?

  Alleen een zwembroek/extra onderbroek of bikini/badpak en een handdoek dien je zelf mee te nemen, de rest krijg je bij ons.

 • Hoe groot zijn de groepen?

  Wij hanteren 8 kinderen per instructeur. Grotere groep? geen probleem, dan komt er gewoon een extra instructeur bij.

 • Hoe werkt een les bodyboarden?

  Deze vraag krijgen wij erg vaak want een bodyboard koop je toch gewoon in de speelgoedwinkel en je duikt het water in. Niets is minder waar, bodyboarden bestaat uit verschillende technieken zoals hoe je het best een golf aan peddelt. Plus onze instructeurs leren je nog allerlei gave tricks aan!

“Super leuke middag gehad met vrienden. Het expeditie Robinson spel gedaan onder leiding van Koos! Leuke spelletjes op strand, omdat het zo warm was met z’n allen op de mega sup op zee! Het was een sportieve gezellige middag met elkaar, een aanrader voor jong en oud.

Koos is een topper!!!”

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button