GOLFSURFEN

Vanaf 20,00 p.p.

Golfsurfen in de Noordzee

Voor jong en oud

Ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

golfsurfen volwassenen
take off golfsurfen
Surflessons kids

Jouw eerste stappen op een surfboard

Golfsurfen

Met golfsurfen in Katwijk leer je de basis van het surfen. Een ontzettend leuke activiteit die voor iedereen leuk is om te doen! Blijf staan op je board en probeer mee te surfen met de golven!
Geschikt voor zowel beginners als gevorderde surfers.
Tijdsduur 1,5 - 2 uur
Prijs Vanaf 20,00 p.p.
Begeleiding Inclusief begeleiding
Intensiteit Sportief

Zo werkt golfsurfen

Het golfsurfen Katwijk is momenteel ontzettend populair en de Noordzee is zeer geschikt om het golfsurfen onder de knie te krijgen. Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk. Voor zowel vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, een vriendenuitje of gewoon individueel, je zult zien hoe leuk het is!

Les opbouw

De golven zijn een ware uitdaging, zeker voor de beginnende surfer. De uitdaging is om met een golf mee te surfen tot aan het strand zonder te vallen. Makkelijker gezegd dan gedaan weten wij. Daarom beginnen we iedere les met een gedeelte theorie op het strand. Onze ervaren instructeurs leggen stap voor stap de basis uit. Na de theorie oefenen we nog even kort ‘droog’ op het strand zodat iedereen de juiste techniek beheerst. Vervolgens leer je door middel van doen en van extra tips en tricks in het water.

 

 • Veiligheid

  Onze gecertificeerde instructeurs zullen tijdens de theorie les alle gevaren en bijbehorende signalen met jou doornemen om het surfen zo veilig mogelijk te houden.

 • Positionering

  Tijdens de theorie les vertellen wij precies wat nou de beste positie op het boards is en hoe je het makkelijkst een golf kunt starten.

 • Take-off

  Misschien wel het belangrijkste (op veiligheid na) en moeilijkste onderdeel van allemaal, de take-off. Oftewel hoe sta je op? Onze instructeurs doen er alles aan om jou de juiste techniek aan te leren voordat je het water in gaat.

 • Houding

  De take-off onder de knie? Perfect, nu is het tijd om in de juiste houding te gaan staan zodat je een betere balans en meer controle hebt op het board.

 • Sturen

  Hoe ga je nou je eerste bochtjes maken om zo lang mogelijk op de golf te kunnen blijven staan, wij leggen het je piek fijn uit!

 • Regels in het water

  Surfen is te vergelijken met het verkeer. Zo hebben badgasten voorrang, dien je soms voorrang te geven aan andere surfers wanneer zij van een bepaalde kant komen en ga zo maar door. Wij helpen je op weg.

kids golfsurfen

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Vanaf welke leeftijd kun je surfen?

  Vanaf het moment dat je in het bezit bent van je A-diploma kun je surf les komen nemen bij ons.

 • Wat voor kleding moet ik meenemen?

  Alleen een zwembroek/extra onderbroek of bikini/badpak en een handdoek dien je zelf mee te nemen, de rest krijg je van ons.

 • Hoe groot zijn de groepen?

  Wij hanteren een verhouding van 1 instructeur op max. 8 deelnemers. Zo krijgt iedereen evenveel aandacht en kunnen wij de veiligheid waarborgen.

  Liever Privé les? Dat kan ook uiteraard! informeer naar de mogelijkheden.

 • Ik heb eigen spullen, kan ik ook les nemen?

  Zeker! Wanneer je het surfen serieuzer wilt gaan nemen kun je bij ons privé lessen boeken. De instructeur helpt jou dan in no-time naar het volgende niveau.

Andere watersporten

Als het golfsurfen niet spectaculair genoeg voor je is, kan je bij ons ook een kitesurfles nemen. Dit is één van de meest spectaculaire watersporten van dit moment. Wij geven deze lessen in Katwijk. Onze ervaren en gediplomeerde instructeur zal op een veilige en duidelijk manier zijn passie aan jullie overbrengen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

  Whatsapp button