scroll

Activiteiten Katwijk

Surfschool-Katwijk organiseert diverse activiteiten op het strand en in het water. In 2006 zijn wij begonnen als surfschool voor golfsurflessen, inmiddels zijn hier verschillende activiteiten bijgekomen. Tegenwoordig zijn wij een 'allround' surfschool en bieden wij voor elk wat wils. Kwaliteit en veiligheid van de lessen staan bij ons voorop!

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Surfschool-Katwijk is ook het juiste adres voor een spetterend kinderfeestje op het strand of in de zee. De 'jarige' kiest één van de uitdagende clinics en na afloop ga je lekker patat eten in Strandpaviljoen B.E.A.C.H. op het strand.

Tarieven Kinderfeestje

/ Bouwen met Bamboe

Bouwen met bamboe is een populaire activiteit op het strand van Katwijk. Met slechts twee materialen gaan jullie de meest creatieve kunstwerken maken. Werk aan de teambuilding en ontdek hoeveel er mogelijk is met bamboe en elastiek!

Bekijk

/ Beach Games

Ga met elkaar de strijd aan met de leukste strandspelletjes. De activiteit bevat diverse sport en spel, zoals volleybal, beachtennis en zelfs knotsbal! Geschikt als groepsactiviteit en zeker als een leuk en origineel bedrijfsuitje!

Bekijk

/ Banaanvaren

Sluit je strand- en/of wateractiviteiten af met een ruige tocht op de banaan. Hou je stevig vast en overleef de golven en de scherpe bochten van de bananenboot! Ga de uitdaging aan samen met vrienden of collega’s. Gaan met die banaan!

Bekijk

/ Bodyboarden

Bodyboarden is hartstikke leuke en toegankelijke activiteit. Vooral geschikt voor kinderen. Lekker in de weer met een bodyboard aan de mooiste kust van Nederland. De kids kunnen lekker hun energie kwijt tijdens deze recreatieve activiteit!

Bekijk

/ Boksclinic

Mat je collega’s en vrienden lekker af in deze intensieve boks workshop! Ga de uitdaging aan en laat je baas zien wie de daadwerkelijke baas is! Een zeer energiek uurtje waar je alle basis facetten van het boksen te leren krijgt en mag uitvoeren.

Bekijk

/ Bootcamp

Beleef een unieke krachttraining aan de kust van Katwijk. Doorloop het parcours en laat zien wat je in huis hebt! Heel goed voor je kracht, conditie en uithoudingsvermogen! Zeer geschikt als bedrijfsuitje of normale groepsactiviteit.

Bekijk

/ Mountainbiken

De echte avonturiers gaan met ons mee de duinen in, lekker mountainbiken door heuvelachtig gebied. Deze activiteit is zeer geschikt als groepsactiviteit. Je kunt de mountainbikes ook huren, zodat je zelf op pad kunt.

Bekijk

/ Noordzee les

De Noordzee les is een hartstikke leuk en educatief programma voor jong en oud. Vooral voor als bedrijfsuitje is dit een leuke en educatieve activiteit waar je nieuwe kennis kan opdoen over de zee die al jaren naast ons ligt.

Bekijk

/ Ontdek de kust

Wil jij de schitterende kustlijn van Zuid-Holland ontdekken? Dan ben je bij Surfschool Katwijk aan het juiste adres. Deze activiteit wordt vaak gecombineerd met andere activiteiten. Dus je kunt én de duinen ontdekken én lekker suppen. 

Bekijk

/ RIB varen

Sinds deze zomer is RIB varen een gloednieuwe activiteit. Ga met een grote groep mensen de Noordzee op met deze grote en snelle boot. Deze sensationele activiteit is vanaf nu aan te vragen via de website!

Bekijk

/ Suppen

Suppen is misschien de meest populaire activiteit van de laatste tijd. Het is niet heel moeilijk, je hoeft er geen ijzersterke conditie voor te hebben, maar toch is het enorm leuk. Maak je eerste minuten op het water met suppen!

Bekijk

/ Vrijgezellenfeest

Wil jij een écht onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Organiseer het dan bij Surfschool Katwijk. Kies uit diverse toffe activiteiten, zoals suppen, golfsurfen en powerkiten. Wij zorgen dat je de dag van je leven hebt. Geschikt voor jong en oud. 

Bekijk

/ Workshop Graffiti

Ben jij misschien niet de beste surfer, maar ben je wel creatief en wil je graag een keer met graffiti aan de slag? Dan kun je ook bij Surschool-Katwijk terecht met de workshop graffiti & schilderen! Schrijf je nu in!

Bekijk

©2018 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators