scroll

Activiteiten Katwijk

Surfschool-Katwijk organiseert diverse activiteiten op het strand en in het water. In 2006 zijn wij begonnen als surfschool voor golfsurflessen, inmiddels zijn hier verschillende activiteiten bijgekomen. Tegenwoordig zijn wij een 'allround' surfschool en bieden wij voor elk wat wils. Kwaliteit en veiligheid van de lessen staan bij ons voorop!

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Surfschool-Katwijk is ook het juiste adres voor een spetterend kinderfeestje op het strand of in de zee. De 'jarige' kiest één van de uitdagende clinics en na afloop ga je lekker patat eten in Strandpaviljoen B.E.A.C.H. op het strand.

Tarieven Kinderfeestje

Golfsurfen

Staand op een golfsurfboard de golven afrijden, helemaal tot aan het strand! We beginnen met de basistechnieken op het strand waarna jullie onder begeleiding het water in gaan en de 'kick' van het golfsurfen zullen ervaren! Wij bieden lessen aan voor elk niveau. Onze gediplomeerde instructeurs werken uitsluitend met 'soft tops' in verschillende maten. Ervaar dat het golfsurfen in Nederland 'Hot' is en dat de omstandigheden vaak uitstekend zijn om de basis van het golfsurfen onder de knie te krijgen.

Kids Experience (8 - 16 jaar)

Iedere woensdagmiddag om 16h00 of om 16h30 organiseert Surfschool-Katwijk de Kids Experience. Deze populaire lessen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Hier leren onze instructeurs uw kinderen op een leuke en speelse manier de basisbeginselen van het golfsurfen, uiteraard is er veel aandacht voor regels en veiligheid in het water tijdens de lessen. Zwemdiploma verplicht.

Stand Up Paddle surfen (Suppen)

Nieuwe trend en als eerste bij Surfschool-Katwijk! De naam zegt het al, staand op een surfboard jezelf voortbewegen met een paddel. Deze nieuwe vorm van watersport is ongekend populair op het moment en is door jong en oud te beoefenen. Ontdek nu ook dat deze sport heel makkelijk te leren en gelijk een prima 'work out' is. Wij beschikken over een ruim assortiment Stand Up Paddle boards in verschillende maten. Voor zowel de beginnende als gevorderde 'Supper' hebben wij altijd het juiste board voor elke omstandigheid.

Longboard skaten

Ook nieuw dit seizoen is het longboard skaten. Deze vorm van skaten lijkt veel op golfsurfen. Door het skaten werk je verder aan je 'board' gevoel en het is natuurlijk ook heel erg leuk om te doen. We beginnen de les op een groot parkeerterrein, daar wordt de basis geleerd. Als alles goed gaat dan kan er worden 'gecruised' door Katwijk heen. Tijdens het Longboarden is het dragen van beschermmateriaal en helm verplicht. Deze worden geleverd door de Surfschool en is bij de prijs inbegrepen.

Kitesurfen (NIEUW!!)

Vanaf dit seizoen geven wij ook kitesurflessen. De lessen worden gegeven door een ervaren en gediplomeerd kitesurf instructeur. Lessen zijn er voor elk niveau en vanaf 16 jaar. Maak kennis met een van de meeste spectaculaire sporten die er bestaat. Wij geven deze lessen op zee, het voordeel hiervan is dat je gelijk leert om in de golven te varen. Uiteraard houden wij rekening met het niveau van de leerling. Wanneer de golven te wild zijn, of de windrichting niet gunstig, dan wijken wij uit naar het binnenwater. Veiligheid staat bij ons voorop, helm en zwemvest verplicht. Wij maken gebruik van moderne en veilige kites.

Bodyboarden

Met een bodyboard kun je al na een paar keer oefenen een echte golf afrijden tot aan het strand! Deze vorm van watersport is ook prima geschikt voor de kleintjes en geeft een enorme kick wanneer er hoge golven staan.

Windsurfen

Nieuw dit seizoen bij Surfschool-Katwijk zijn windsurflessen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de basistechnieken van het windsurfen. Wij beschikken over moderne windsurfmaterialen die uitermate geschikt zijn voor beginnende windsurfers. Wanneer de omstandigheden op zee ongunstig zijn, kunnen we uitwijken naar het binnenwater.

Raften

Bij deze spectaculaire activiteit is teamwork erg belangrijk, samen met je vrienden of collega’s zit je in een ‘coast’ raft en trotseer je de branding! Als team probeer je al peddelend door de branding heen te komen om uiteindelijk met een golf mee te surfen! Raften is uitermate geschikt als teambuilding of groepsuitje.

Meer over:

/ Groepsactiviteiten

Onder de naam ‘Activiteiten aan Zee’ organiseren wij al meerdere jaren in Katwijk en omstreken diverse (groeps)activiteiten voor jong en oud. Een combinatie van meerdere activiteiten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, wij adviseren graag bij het samenstellen van een geschikt programma.

Lees meer

/ Kinderfeestje

Surfschool-Katwijk is ook het juiste adres voor een spetterend kinderfeestje op het strand of in de zee. De 'jarige' kiest één van de uitdagende clinics en na afloop ga je lekker patat eten in Strandpaviljoen B.E.A.C.H. op het strand. Het is allemaal mogelijk bij ons!

Lees meer

/ Huren

Surfschool Katwijk beschikt over een groot assortiment surf en sup boards. Zowel hard als softtops in diverse maten. Wij gebruiken winter en zomer wetsuits en hebben alle maten hangen. In het voor en naseizoen kun je ook gratis gebruik maken van schoentjes en handschoentjes.

Lees meer

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2018 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators