scroll

Longboard Skaten

Met longboard skaten Katwijk ga je met een surfboard op wielen cruisen door Katwijk. Misschien liggen jouw talenten wel op het asfalt in plaats van op zee!

Duur:   1,5 uur
Prijs:   Vanaf €17,50 p.p.
Intensiteit:   Recreatief/Sportief

Offerte aanvragen

Longboard skaten Katwijk is een combinatie van skateboarden en golfsurfen. Je bent aan het surfen, maar dan op het asfalt! De omgeving van Katwijk is een zeer geschikte locatie om mooie ritten te maken op een longboard. Het is vergelijkbaar met een surfboard, maar dan op wielen. Je krijgt hiermee tegelijkertijd het ‘surfboard gevoel’ onder de knie. Zo leer je meteen de basistechnieken voor het surfen op zee!

We beginnen de longboard les op een groot parkeerterrein in Katwijk. Hier leren we je de basis van het longboarden. Ook is er veel oog voor de veiligheid. Wanneer je het snel oppikt, en daar gaan we natuurlijk wel van uit, kun je al snel door het mooie Katwijk heen cruisen. Tijdens het longboarden is het dragen van beschermmateriaal en helm verplicht. Dit hoef je echter allemaal niet zelf mee te nemen, de materialen worden geleverd door de Surfschool Katwijk en is volledig bij de prijs inbegrepen.

Longboard Huren Katwijk

Zie jij je zelf wel door Katwijk heen cruisen of wil je het gewoon een keertje proberen? Schroom dan niet en vul onderstaand formulier in! Het huren van de longboards is voor 2 uur 15 euro, voor 4 uur 25 euro en voor elk daarop volgend uur 2,50 euro extra. Dit is dus inclusief beschermmaterialen als helm, pols-, knie- en elleboogbescherming.

Sinds dit jaar kun je ook longboard lessen nemen tijdens een kinderfeestje! Lijkt jou dat leuk? Bekijk dan snel de pagina met meer informatie over het kinderfeestje


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators