scroll

Kitesurflessen

Onder de naam Kiteschool-Katwijk  organiseren wij ook kitesurflessen. Wij hebben al tien jaar ervaring in het lesgeven van verschillende ‘boardsporten’ en gaan je nu ook de passie voor het kitesurfen overbrengen. Varen op het open water in de natuur met alleen de windkracht geeft een enorm gevoel van vrijheid, het maakt je hoofd leeg en je denkt even aan niets anders! Als je de smaak te pakken hebt wil je niks anders meer en zal het je leven op een positieve manier beïnvloeden. 'Hang Loose!'

Aanbod en prijzen

Wij gaan je begeleiden in het kiten met enthousiaste, IKO gecertificeerde instructeurs en het nieuwste materiaal. Dit houdt in dat we je veilig en onafhankelijk leren kiten, zodat je daarna  jezelf soepel verder kan ontwikkelen. Dat is mede het toffe van kiten, je kunt op elk niveau en elke leeftijd progressie blijven maken.

We hanteren strikt de veiligheidsregels en oefeningen om je prettig te laten voelen in je verdere loopbaan van deze adembenemende watersport. We focussen ons niet zozeer op het korte termijn doel van het op board te komen staan en te kunnen varen, alhoewel deze onvergetelijke ervaring van het varen uiteraard wel een belangrijk doel is. We besteden vooral veel aandacht  aan de controle, het oplaten en het landen van de vlieger, veiligheidsaspecten, de self-rescue en de voorrangsregels.
Aan het eind van de cursus zullen we je IKO certificeren zodat je je niveau kan aantonen en je spullen kunt huren en vervolglessen kunt nemen over de hele  wereld.

Onze kracht is dat we de cursist voornamelijk lesgeven met dezelfde instructeur zodat men de volledige aandacht krijgt en het een ´vliegende´ start is naar de volgende les omdat de instructeur de cursist kent. Groepen zijn niet groter dan twee cursisten zodat je veel aandacht krijgt en toch ook kan leren van de andere cursist.  Onze instructeurs leven zich in in de cursist en zullen iedereen lesgeven in hun eigen tempo. We bouwen de cursus op via het IKO stappenplan waarbij iedereen gemakkelijk progressie kan maken. ´No stress!´

De lessen worden in Katwijk gegeven, zeven dagen per week en bij gunstige weersomstandigheden. Bij een ongunstige windrichting geven we les op een andere locatie. We zullen je informeren via de groepsapp wanneer de les van start kan gaan, we zijn dus afhankelijk van de windkracht, -richting, getijden en het weer in het algemeen. Je kunt aangeven wanneer je kunt zodat we de planning daarop kunnen aanpassen.

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2020 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators