scroll

Branding Raften

Branding Raften Katwijk. Trotseer de golven van de Noordzee in een raftboot! Een leuke activiteit met een groep vrienden of collega's. Net zo spectaculair als een wilde rivier!

Duur:   1,5 – 2 uur
Prijs:   Vanaf €25,- p.p. (inclusief wetsuit, helm en zwemvest)
Intensiteit:   Sportief

Offerte aanvragen

Branding raften Katwijk  is een spectaculaire activiteit die vooral geschikt is voor groepen. Ga de uitdaging aan en trotseer de branding van de Noordzee. Met een speciale boot ga je eerst peddelend door de branding om vervolgens met de golven mee te surfen. Zeer geschikt voor in groepsverband, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Onze locatie in Katwijk leent zich perfect voor deze wateractiviteit. Raften aan zee is minstens zo spectaculair als in een wilde rivier. De hoge golven van zee zorgen regelmatig voor een flinke adrenaline kick! Branding raften staat garant voor een lach op iedereens gezicht! De activiteit duurt ongeveer twee uur en is een intensieve bezigheid. Bereid je alvast maar voor!

Natuurlijk kan je aangeven om wedstrijden te houden of andere opdrachten uit te voeren speciaal voor grote groepen. De kust van Katwijk biedt genoeg mogelijkheden om alle energie kwijt te kunnen. Of je nou gaat branding raften of golfsurfen; Surfschool Katwijk haalt het maximale uit elk persoon!

Naast branding raften Katwijk bieden wij nog allerlei andere leuke activiteiten. Navigeer vooral door onze website voor ons complete aanbod. Bovendien kan er gecombineerd worden tussen de verschillende activiteiten aan zee. Een veel gekozen combinatie is eerst een activiteit op het strand en daarna afsluiten met een wateractiviteit. Voor een volledig overzicht verwijzen wij je graag door naar de pagina met alle activiteiten.

Onze Surfschool

Surfschool Katwijk is opgericht in 2006 en is uitgebreid naar de vele activiteiten die wij op dit moment aanbieden. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons centraal. Ook individuele lessen zijn bij ons mogelijk. Voor meer informatie vul je onderin de pagina het contactformulier in. Geef je specifieke wensen aan en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2022 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators