scroll

Bodyboarden

Bodyboarden Katwijk is hartstikke leuke en toegankelijke activiteit. Vooral geschikt voor kinderen. Lekker in de weer met een bodyboard aan de mooiste kust van Nederland. De kids kunnen lekker hun energie kwijt tijdens deze recreatieve activiteit!

Duur:   1,5 uur
Prijs:   Vanaf €15,- p.p.
Intensiteit:   Sportief/Recreatief

Offerte aanvragen

Bodyboarden Katwijk

Bodyboarden Katwijk is eigenlijk het kleine broertje van surfen. Wie heeft er nou vroeger niet met een bodyboard op het Katwijkse strand gestaan? Precies, wij allemaal! En daarom kun je bij Surfschool-Katwijk ook bodyboarden. Bodyboarden is misschien wel de leukste en meest kindvriendelijke activiteit die je kunt bedenken op het strand. Hartstikke veilig maar toch brengt het ze een enorme kick. Met een bodyboard kun je al na een paar keer oefenen een echte golf afrijden tot aan het strand!Bodyboarden tijdens een kinderfeestje!


Heb je die bowlingbaan nu al genoeg gezien en ben je het plaatselijke zwembad ook wel een keer zat? Ga voor iets meer uitdaging! Vier je kinderfeestje bij Surfschool Katwijk en onderneem verschillende activiteiten, waaronder natuurlijk bodyboarden. Voor de leukste kinderfeestjes ben je bij Surfschool-Katwijk aan het juiste adres. De 'jarige' kan kiezen uit een uitdagende clinic in het water of op het strand en na afloop gezellig met z’n alle patat eten bij beachclub B.E.A.C.H (Best escape anyone can have)! 
De jarige kan kiezen uit de volgende clinics: Bodyboarden, Golfsurfen, longboarden (skaten) en powerkiten. Je kunt kiezen uit twee pakketten, namelijk pakket A en pakket B. 
Bekijk hier wat de pakketten precies inhouden.Ben je helemaal klaar om te gaan bodyboarden? Vul dan snel onderstaand formulier in. Heb je nog vragen over het bodyboarden Katwijk of heb je vragen over de mogelijkheden van Surfschool Katwijk, schroom dan niet en neem contact op via mail of telefoon. Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2021 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators