scroll

Bodyboarden

Bodyboarden Katwijk is een hartstikke leuke en toegankelijke wateractiviteit. Vooral geschikt voor kinderen. Lekker in de weer met een bodyboard en trotseer de mooie golven van de Noordzee. De kids kunnen lekker hun energie kwijt tijdens deze activiteit!

Duur:   1,5 uur
Prijs:   Vanaf €16,- p.p.
Intensiteit:   Sportief/Recreatief

Offerte aanvragen

Bodyboarden Katwijk

Bodyboarden Katwijk is eigenlijk het kleine broertje van het golfsurfen. Wie heeft er nou vroeger niet met een bodyboard op het Katwijkse strand gestaan? Precies, wij allemaal! En daarom kun je bij Surfschool-Katwijk ook bodyboarden. Bodyboarden is misschien wel de leukste en meest kindvriendelijke activiteit die je kunt bedenken. Wij geven clinics bodyboarden onder begeleiding van onze instructeurs. Met een bodyboard kun je al na een paar keer oefenen een echte golf afrijden tot aan het strand!

 Deze activiteit is te boeken vanaf 5 t/m 50 personen.

Bodyboarden tijdens een kinderfeestje!


Heb je die bowlingbaan nu al genoeg gezien en ben je het plaatselijke zwembad ook wel een keer zat? Ga voor iets meer uitdaging! Vier je kinderfeestje bij Surfschool Katwijk en onderneem verschillende activiteiten, waaronder natuurlijk bodyboarden. Voor de leukste kinderfeestjes ben je bij Surfschool-Katwijk aan het juiste adres. De 'jarige' kan kiezen uit een uitdagende clinic in het water of op het strand en na afloop gezellig met z’n allen patat eten bij strandpaviljoen de Watering. 
De jarige kan kiezen uit de volgende clinics: Bodyboarden, Golfsurfen, longboarden (skaten). Op onze pagina kinderfeestjes vind je meer informatie.

Ben je helemaal klaar om te gaan bodyboarden? Vul dan snel onderstaand formulier in. Heb je nog vragen over het bodyboarden in Katwijk of heb je vragen over de mogelijkheden van Surfschool Katwijk, schroom dan niet en neem contact op via mail of telefoon. Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators