scroll

RIB varen

Sinds deze zomer is RIB varen Katwijk een gloednieuwe activiteit. Ga met een grote groep mensen de Noordzee op met deze grote en snelle boot. Deze sensationele activiteit is vanaf nu aan te vragen via de website!

Duur:   In overleg
Prijs:   Vanaf €275,- per half uur
Intensiteit:   Recreatief/Sportief

Offerte aanvragen

RIB varen Katwijk is een compleet nieuwe activiteit die we sinds deze zomer aanbieden. Met een speciale RIB boot gaan jullie te keer in de wilde wateren van de Noordzee. Deze boot is voor meerdere personen tegelijk en dat maakt het extra leuk voor groepsactiviteiten of bedrijfsuitjes. De hoge snelheid zorgt voor een enorme kick met de hele groep. Van voor naar achter en van links naar rechts!

Deze activiteit is ideaal om te combineren met andere strand- of wateractiviteiten. Ervaar de verschillende snelheden en ga bijvoorbeeld op de bananenboot of ga lekker raften. Elke boot heeft zo zijn charme en uitdagingen. Gek van al dat water? Ga lekker yoga doen op het strand, of pak de mountainbike om de laatste energie eruit te halen!

Surfschool Katwijk heeft een erg breed aanbod wat betreft de activiteiten aan de kust van Katwijk. Voor meer activiteiten kan je altijd terecht op onze speciale pagina met een overzicht. stel je ideale dagje uit zelf samen. Het maakt niet uit met hoeveel personen je bent, er is altijd wat leuks!

Katwijk aan Zee

De locatie Katwijk is zeer geschikt voor een leuk dagje uit. Na de inspanning bij onze Surfschool zijn er diverse mogelijkheden in dit mooie dorp. De binnenstad heeft leuke barretjes en eetgelegenheden om het dagje uit compleet te maken en even lekker uit te rusten. Wij adviseren je graag over de leukste plekjes in Katwijk.

Geïnteresseerd in het RIB varen Katwijk of een combinatie maken van meerdere activiteiten? Neem dan via onderstaand formulier contact op en wij regelen de rest! De prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal mensen en de duur van de rit. Wij hebben een offerte op maat.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2024 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators