scroll

Beach Games

Ga met elkaar de strijd aan met de leukste strandspelletjes. De activiteit bevat diverse sport en spel, zoals volleybal, beachtennis en zelfs knotsbal! Geschikt als groepsactiviteit en zeker als een leuk en origineel bedrijfsuitje!

Duur:   1,5 – 2 uur
Prijs:   Vanaf €15,- p.p.
Intensiteit:   Recreatief/Sportief

Offerte aanvragen

Beleef met een groep de echte beach games. Daag elkaar uit in diverse games op het mooie strand van Katwijk. Deze strandspelletjes zijn zeker aan te raden om te doen in grote groepen, bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje. Beleef de grootste lol samen met je collega’s! Een aantal strandspelletjes voor groepen:

Beachtennis

Pak de tennisbal en racket uit de bak en ga een flink potje tennissen met elkaar. Zorg voor een verbazing op ieders gezicht met jullie tennis kwaliteiten.

Knotsbal

Knotsbal? Wat is dat ook alweer? Je gebruikt een stok met een schuimrubberen kop en maakt een slabeweging tegen de bal. Eigenlijk een soort van hockey, maar met een bal in plaats van een puck.

Volleybal

Volleybal ken je waarschijnlijk wel. Dit is leuk om in teams te doen met je collega’s of vrienden. Bovendien kan er ook een leuk toernooitje van gemaakt worden!

Kan Jam frisbee spel

Wellicht vraag je het jezelf ook af bij Kan Jam frisbee. Wat is dat dan? Elk team heeft een ton en een emmer ter beschikking. Met de frisbee probeer je in elkaars emmer te werpen. Simpel, maar hartstikke leuk!

Strandspelletjes Bedrijfsuitje

Deze activiteiten zijn voor groepen volwassenen of kinderen. De spelletjes zijn lekker laagdrempelig waar iedereen aan mee kan doen. Bovendien kunnen jullie alle energie kwijt op het strand. Een bedrijfsuitje aan het plannen? Neem vooral contact met ons op. Er zijn namelijk nog veel meer activiteiten mogelijk op onze locatie aan het strand.

Natuurlijk zijn deze strandspelletjes te combineren met bijvoorbeeld een leuke wateractiviteit. De zee ligt al aan je voeten. Wij hebben diverse leuke wateractiviteiten beschikbaar. Dat maakt de groepsactiviteit natuurlijk helemaal compleet! Neem contact met ons op via onderstaand formulier en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2021 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators