scroll

Bootcamp

Beleef een unieke krachttraining tijdens Bootcamp Katwijk. Doorloop het parcours en laat zien wat je in huis hebt! Heel goed voor je kracht, conditie en uithoudingsvermogen! Zeer geschikt als bedrijfsuitje of normale groepsactiviteit.

Duur:   1 uur
Prijs:   Vanaf €10,- p.p.
Intensiteit:   Sportief

Offerte aanvragen

Bootcamp Katwijk

Werk aan je zomer lichaam en ga met vrienden een leuke Bootcamp Katwijk doen! Wordt hartstikke breed met diverse krachttrainingen en wordt de nieuwe Usain Bolt met ons hardloopparcours. De training verbetert alles; kracht, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. Iedereen stapt vol zelfvertrouwen uit deze Bootcamp.

Bootcamp als bedrijfsuitje

Laat die collega’s maar eens zien wat jij in huis hebt! Verschillende materialen en parcours zorgen voor een uitdaging waar je u tegen zegt. Het betreft een full body workout. Je kan het zo gek maken als je zelf wil, dus je kan de spierpijn prima vermijden. Dat maakt deze Bootcamp ook geschikt voor iedereen. Elke oefening is prima op eigen niveau uit te voeren!

Deze sportieve activiteit duurt ongeveer een uur. Wij garanderen je; een uur is meer dan genoeg. Alle hindernissen ondergaan, zoals hekjes, bankjes en muren, kost aardig wat energie. Naast de energie kost het qua geld ongeveer €10,- per persoon. Na dit uurtje bootcampen zou je nog kunnen kiezen tussen onze andere sportieve en recreatieve activiteiten.

Andere activiteiten dan Bootcamp Katwijk

Wij bieden diverse water- en strandactiviteiten in de omgeving van Katwijk aan Zee. Ontdek de mooie bossen en duinen in diverse fietsroutes of blijf sportief bezig en ga met de boot of surfplank het water in. Je kan het zo gek niet verzinnen; wij hebben het allemaal. Kijk vooral eens op de pagina met een volledig overzicht van al onze activiteiten! Neem contact met ons op als je enthousiast bent geworden van onze activiteiten. Vooral voor groepsactiviteiten, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en schoolreisjes zijn onze activiteiten zeer geschikt. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.

Tot op het strand!


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2021 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators