scroll

Banaanvaren

Sluit je strand- en/of wateractiviteiten af met een ruige tocht op de banaan. Hou je stevig vast en overleef de golven en de scherpe bochten van de bananenboot! Ga de uitdaging aan samen met vrienden of collega’s. Gaan met die banaan!

Duur:   In overleg
Prijs:   In overleg
Intensiteit:   Sportief

Offerte aanvragen

Gaan met die banaan en alle bananen aan deck! Het zit er dik in dat je tijdens deze activiteit niet droog blijft. Blijf zitten op de bananenboot en overleef de scherpe bochten en de snelheid samen met vrienden of collega’s! Je zal ongetwijfeld de boot al eens ervaren hebben. Zo niet, snel doen! En zowel, gewoon nog een keer! Banaanvaren is een leuke aanvulling als spectaculaire afsluiting van de strand- en/of wateractiviteiten. 

Beleef deze ervaring bij onze surfschool aan de mooie kust van Katwijk. Onze activiteiten staan garant voor veel blije gezichten en er is voor ieder wat wils. De bananenboot wordt bestuurd door een speedboot, aan de snelheid zal het dus zeker niet liggen. Leuk om eens lekker gek te doen met de collega’s en het uiterste in elkaar naar boven te halen.

Deze activiteit is uitstekend te combineren met andere leuke activiteiten die wij aanbieden. Dit kan zowel op het strand als in zee. Wanneer je bijvoorbeeld de bananenboot zat bent kan je altijd kiezen voor andere leuke activiteiten die wij te bieden hebben. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je verborgen surfkwaliteiten te showen aan je collega’s en vrienden. Alles is mogelijk!

Banaanvaren Katwijk

Katwijk aan Zee is een mooie locatie om te genieten van het strandleven. De relaxte sfeer van het strand en de bruisende binnenstad maken dit tot een unieke ervaring. Na onze activiteiten zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen in dit mooie dorp! Buiten dat is Katwijk aan Zee gunstig gelegen. Alle steden zijn binnen handbereik.

Voor banaanvaren kan je een offerte aanvragen. Dit kan zeer gemakkelijk onderaan deze pagina. Wij maken een offerte op maat. Deze offerte wordt gecreëerd op basis van het aantal mensen en de duur. Voor een combinatie met een andere activiteit kan je ook de contactgegevens onderaan de pagina invullen.


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2022 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators