Kitesurfen prijzen

Kitesurfen aanbod en prijzen

Wij hebben een overzichtelijke keuze uit een privéles van twee uur óf een tweepersoonsles van drie uur. Bij een privéles krijg je meer aandacht en kan je sneller progressie maken. In een tweepersoonsles kun je van je medecursist leren en is minder intensief. De tweepersoonsles kan alleen doorgaan indien we twee cursisten van ongeveer gelijk niveau hebben.

Wij zijn niet het type kiteschool dat zoveel mogelijk cursisten in een les propt en dan een ogenschijnlijk lage prijs aanbiedt. Op die manier zou je uiteindelijk aan minder tijd komen om de kite zelf te besturen terwijl je voor die tijd verbonden aan de kite relatief meer per uur betaalt. Er wordt namelijk maar één kite gebruikt in de les. Er zijn dus maar één of twee cursisten in onze lessen!

Bepaal zelf vrijblijvend aan het eind van de les of je vervolglessen wilt nemen. Geen moeilijk gedoe met lespakketten of andere verplichtingen. Een enkele introductieles , meerdere beginnerslessen, gevorderdenlessen, een opfrisles, tot een bepaalde truc leren, het is allemaal mogelijk binnen onze twee smaken van lessen. Uiteraard zijn cursisten van elk niveau welkom.

Ook is in samenspraak aanpassing van een les aan persoonlijke omstandigheden mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan meerdere personen of meerdere uren in een les.

We geven ook les in het kitesurfen op een FOIL board!!!!  De ervaring van geruisloos boven het water zweven is echt fantastisch. Hiervoor moet je wel een ervaren kiter zijn.

De privéles van twee uur kost €150,-

De tweepersoonsles van drie uur kost  €110,- per persoon.

De prijzen zijn inclusief het gebruik van al de benodigde materialen. Betaal alsjeblieft na de les contant of via onze bankrekening. Pinnen is niet mogelijk op het strand. Tot 8 uur voorafgaand aan de les kan kosteloos worden geannuleerd. Lukt dat niet, betaal dan alsjeblieft €40,- annuleringskosten.

Wanneer je je wilt opgeven voor een les of meer informatie wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of neem direct contact op met de Kiteschool op dit nummer:

Tel: 06 249 57 499 / Pieter

Locatie

De kitelessen worden gegeven door Kiteschool-Katwijk en vinden plaatst op het strandvak van zeilvereniging Skuytevaert.

Klik op deze link voor een routebeschrijving.

 

 

 

Whatsapp button