Winteractiviteiten Katwijk

De herfst en wintermaanden zijn prima geschikt voor een leuke activiteit met aansluitend een gezellige borrel of diner. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten, zowel voor binnen als buiten. Deze activiteiten zijn prima geschikt voor een:

  • bedrijfsuitje
  • teambuilding
  • familiefeest
  • vergaderbreak
  • vriendenuitje
  • vrijgezellenfeest

Een activiteit op het strand kan in de winter ook heerlijk zijn. Geniet van de rust en de ruimte en warm na afloop lekker op bij een warme houtkachel in een gezellig strandpaviljoen.

We hebben een leuk aanbod aan (winter) activiteiten samengesteld die op elke locatie kunnen worden uitgevoerd. Wij staan in contact met een groot aantal strandpaviljoens en restaurants in Katwijk die er graag voor willen zorgen dat de gekozen activiteit eindigt met een gezellige borrel en/of diner. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Activiteiten sportief en/of recreatief.

Powerkiten

Ervaar de kracht van de wind met vlieger op het verlaten strand. Probeer met behulp van de wind een ‘sprongetje’ te maken of maak je eigen spoor in het zand. Wij hebben verschillende maten vliegers waarmee we bij elke windkracht kunnen vliegeren. Aan zee heb je tijdens de wintermaanden de perfecte omstandigheden om te powerkiten.

Tijdsduur: 1 – 1.5 uur

Prijs: vanaf  €17,50 p.p.

Bouwen met bamboe

Deze activiteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. In teams bouw je verschillende constructies van dunne bamboe stokken. Samenwerking en enig bouwkundig inzicht is wel vereist!

Tijdsduur: 1 – 1.5 uur

Prijs: vanaf €15,- p.p.

Indoor teambuilding

Deze spellen vinden binnen plaats. Hier draait het om de samenwerking tussen jou en je teamgenoten. Op een ontspannen en leuke manier speel je in teams van 3 – 6 personen tegen elkaar. Denk hierbij aan de volgende spellen:  Tower of power, Jenga, Mikado, Mega Colour, Tangram Puzzel en het Jumbo hamerspel.

Tijdsduur: 1.5 – 2 uur

Prijs: vanaf €20,- p.p.

Mountainbiken

Ervaar hoe geweldig mountainbiken kan zijn op een spectaculair parcours gelegen in een van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Samen met onze instructeur(s) fiets je vanaf Katwijk naar het parcours. Na een korte uitleg over het gebruik van de mountainbike ga je uiteraard het parcours berijden. Starten op een andere locatie is mogelijk.

Tijdsduur: 2 – 2.5 uur

Prijs: vanaf €20,- p.p.

Boksclinic

Daar sta je dan met bokshandschoenen aan tegenover je collega’s. Deze leuke en intensieve workshop onder begeleiding van een ervaren boksinstructeur kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Tijdens deze clinic zal er geen fysiek contact met elkaar zijn. Je leert ‘stoten’ en zult merken dat het best pittig is!

Tijdsduur: 1 uur 

Prijs: vanaf €15,- p.p.

Algemeen

De bovenstaande activiteiten kunnen afzonderlijk of in combinatie geboekt worden op iedere denkbare locatie. De indoor activiteiten zijn afhankelijk van beschikbaarheid van de strandpaviljoens of andere horecagelegenheden.

Wanneer je speciale wensen hebt met betrekking tot de invulling van een (dag)programma, laat het ons weten. Wij stemmen het programma graag samen met je af en geven, indien gewenst, advies.

De genoemde prijzen zijn ‘vanaf prijzen’ en afhankelijk van het aantal personen. De prijzen zijn exclusief 6 of 21% btw. Neem gerust contact met ons op voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte.

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2022 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators