scroll

Vrijgezellenfeesten

Wat is er nu leuker dan een (sportief) vrijgezellenfeest op het strand of in de zee. Surfschool Katwijk is het juiste adres voor een geslaagd vrijgezellenfeest voor iedereen! Wij beschikken over een eigen locatie direct op het Katwijkse strand met ruime omkleedruimtes en warme douches. Uiteraard kunnen wij in overleg een leuk en geschikt programma samenstellen met meerdere activiteiten voor iedere doelgroep.

Al onze genoemde prijzen zijn vanaf prijzen op basis van het aantal personen, aantal activiteiten en altijd inclusief huur materialen. Betaling met pin na afloop is mogelijk. Een compleet verzorgde middag inclusief een lekkere barbecue of diner? Wij werken o.a. samen met strandpaviljoen B.E.A.C.H. dit gezellige strandpaviljoen bevindt zich direct naast de Surfschool.

Wateractiviteiten

Suppen / Mega Sup

Een clinic suppen is een hele leuke activiteit wanneer het rustig en mooi weer is. Het suppen is vrij makkelijk om te leren. Na een korte uitleg van de instructeur peddel je al met de groep de zee op en beleef je een ontspannen 'work out' op het water!

Wanneer je (nog) niet helemaal zeker bent van je evenwicht op het Supboard, dan is er ook een mega Supboard. Hier kunnen 6 – 8 personen tegelijk op en samen peddel je dan (relaxt) op het water. Dit geeft garantie op heel veel komische momenten!

/  Duur activiteit: 1,5 - 2 uur
/  Prijs: Vanaf €22,50 per persoon (inclusief materiaal)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Golfsurfen

Tijdens deze clinic leer je om zelfstandig een golf te pakken en helemaal uit te rijden tot aan het strand. Je zult merken dat het echt een kick geeft als je op de golven aan het surfen bent. Onze gediplomeerde instructeurs zullen alles op een duidelijke manier uitleggen op het strand en daarna met jullie het water in gaan om exra tips te geven.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €22,50 per persoon (inclusief board en wetsuit)
/  Intensiteit: Sportief

RIB / Banaanvaren

Jouw activiteit op een spectaculaire manier afsluiten? Dat kan bij Surfschool Katwijk! Met een RIB boot vaar je met hoge snelheid door de branding en krijg je een enorme kick! Het RIB varen kan gecombineerd worden met banaanvaren. Prijs is afhankelijk van het aantal personen en tijdsduur. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

/  Duur activiteit: 30 of 60 minuten
/  Prijs: Vanaf €35,- p.p. (minimaal 8 personen)
/  Intensiteit: Recreatief

Strandactiviteiten

Expeditie Robinson

De ‘Expeditie Robinson’ was misschien wel de populairste groepsactiviteit van het afgelopen seizoen! De E.R. bestaat uit verschillende samenwerkingsopdrachten op het strand. De onderdelen zijn een variatie van puzzelen, bouwen en schieten met een door jullie zelf gemaakte katapult. Op deze pagina vind je meer informatie over al de onderdelen.

/  Duur activiteit: 2 – 2,5 uur
/  Prijs: Vanaf €25,00 per persoon (inclusief korte pauze)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Powerkiten

Deze activiteit is erg leuk om te doen wanneer er (veel) wind staat. Je ervaart de kracht van de wind door de vlieger en ondervindt dat het best pittig is. De instructeur legt uit hoe je de vlieger het langst in de lucht kan houden en hoe je snelle stuurbewegingen kan maken zonder dat de vlieger ‘neerstort’.

/  Duur activiteit: 1 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €17,50 per persoon (inclusief gebruik vlieger)
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Mountainbiken

Dit is één van onze sportiefste activiteiten. Onder begeleiding van onze instructeur(s) maak je een mooie tocht naar één van de mooiste duin- en bosgebieden van Zuid-Holland. Tijdens de clinic op een echt mountainbike parcours krijg je veel uitleg en tips van onze ervaren instructeurs. Starten op een andere locatie dan Katwijk is mogelijk.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2.5 uur
/  Prijs: Vanaf €25,- per persoon (inclusief fiets, helm en bidon)
/  Intensiteit: Sportief

Workshop Graffiti / schilderen

Creatief op het strand met een spuitbus of een kwast. Tijdens deze workshop ontwikkel je je artistieke kant. Na een korte uitleg van een echte graffiti kunstenaar ga je zelf aan de slag!

/  Duur activiteit: 1,5 – 2,5 uur
/  Prijs: Vanaf €30,00 per persoon (inclusief materialen)
/  Intensiteit: Recreatief

Krav Maga

Leer Krav Maga de hardste zelfverdediging van / ter wereld gecombineerd met een Krav bootcamp training. Deze clinic is nieuw bij Surfschool-Katwijk en alleen geschikt voor de échte mannen en vrouwen. Krav Maga heeft in het Hebreeuws de betekenis contact gevecht. Het is ontstaan in Israël in de jaren 30 en 40. De methode Krav Maga is verder ontwikkeld en wordt momenteel gebruikt door diverse legereenheden en politie-eenheden.

Tijdens deze clinic leer je de basisbeginselen van deze populaire Israëlische vechtsport. Je leert bepaalde grepen en het is veel stoten op een kussen. Omdat een goede conditie essentieel is bij deze vechtsport, krijg je van ons ook gelijk een echte Krav bootcamp. De clinic wordt gegeven door een zeer ervaren instructeur en is gediplomeerd in het geven van de Israëlische zelfverdedigingsystemen Krav Maga en Kapap.

/  Duur activiteit: 1.5 - 2 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Sportief

Beach Games

Dit zijn een aantal leuke (team) spellen op het strand. Beachtennis, knotsbal, volleybal en Kan Jam (frisbee) spel. Deze actvteiten kunnen e.v.t. ook aangevuld worden met een wateractivteit.

/  Duur activiteit: 1,5 – 2 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Recreatief/Sportief

Boksclinic (nieuw)

Een boksclinic is een leuke afwisselende intensieve workout waar coördinatie, snelheid en conditie nodig zijn. Diversen boks oefeningen als de uppercut, high kick, low kicks en side kicks worden afgewisseld. Een lekkere intensieve training!

/  Duur activiteit: 1 uur
/  Prijs: Vanaf €15,- per persoon
/  Intensiteit: Sportief

 

 

 

Surfschool Katwijk

Locatie

Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk
Nederland

Contactgegevens:
M +31 6 420 220 16
E info@surfschool-katwijk.nl

©2020 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators