scroll

Noordzee les

De Noordzee les Katwijk is een hartstikke leuk en educatief programma voor jong en oud. Vooral voor als bedrijfsuitje is dit een leuke en educatieve activiteit waar je nieuwe kennis kan opdoen over de zee die al jaren naast ons ligt.

Duur:   2 uur
Prijs:   Vanaf €10,- p.p.
Intensiteit:   Recreatief

Offerte aanvragen

Noordzee les Katwijk

Jij en je collega's krijgen alles te weten over de Noordzee. De Noordzee is namelijk een zee met ontzettend veel leven. Jullie weten waarschijnlijk nog niet hoeveel diersoorten er rondzwemmen, er gaat een wereld voor je open tijdens deze ontdekkingsreis. Na een mooi verhaal over het leven in de zee moet je ze natuurlijk zelf kunnen vangen! Ga voor uitzoeken wat er zoal op de bodem te vinden is. Onder leiding van een Bioloog kunnen jullie allemaal vragen stellen. Vraag maar raak! De Bioloog heeft zeer interessante weetjes. Een zeer leerzame les op het strand, wie wil dat nou niet? Het gaat o.a. over de getijden en stromingen. En wat is de reden van het eb en vloed?

Dit uitje is natuurlijk te combineren met onze andere activiteiten aan de kust. Zo kan je zelf het leukste bedrijfsuitje samenstellen voor jouw collega's. Dit eventuele bedrijfsuitje kan al vanaf €10,- per persoon en duurt ongeveer 2 uur. Vul onderstaand formulier in en wij helpen je graag verder!

Bedrijfsuitje Katwijk

Voor bedrijfsuitjes bent u bij ons zeker aan het goede adres. Je kan namelijk diverse activiteiten combineren en dat is zeker geschikt voor grotere groepen. Er zijn diverse leuke activiteiten die zeer geschikt zijn voor elke leeftijdscategorie. De sporten zijn actief en niet heel moeilijk en dat maakt het voor elke leeftijd een leuke ervaring!


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2021 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators