scroll

Highland Games

De Highland Games mogen natuurlijk niet ontbreken aan de activiteiten die wij te bieden hebben. Ondanks de eeuwenoude traditie uit Schotland is het bij ons net nieuw, met een extra leuke omgeving; het strand van Katwijk! Deze highland games zijn voor de echte bikkels onder ons die houden van een sportieve uitdaging.

Duur:   1,5 - 2 uur
Prijs:   Vanaf €20,- p.p.
Intensiteit:   Sportief

Offerte aanvragen

Deze zomer zijn deze atletische spelen bij ons te boeken. Daag elkaar uit in de verschillende onderdelen die aan bod komen tijdens deze intensieve inspanning. Vooral kracht, doorzettingsvermogen en behendigheid worden getest. Er wordt gewerkt in teams en bij elke teamcaptain mag de Schotse rok natuurlijk niet ontbreken!

De sportieve activiteit duurt maarliefst 1,5 tot 2 uur. Zorg dat je je energie goed verdeeld over deze tijd. Toch nog energie over? Je altijd nog kiezen voor de andere activiteiten die Surfschool Katwijk te bieden heeft. Bovendien hebben wij recreatieve activiteiten om het wat rustiger aan te doen. Dat is misschien ook wel nodig na deze krachtinspanning!

Aangezien de Highland Games in teams wordt gespeeld is dit zeker geschikt om te doen in groepsverband. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is dit een leuk en origineel idee om voor te leggen aan collega’s en vrienden. Een combinatie met een andere strand- of wateractiviteit kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier zodat we jullie wensen kunnen bespreken.

Katwijkse Kust en Surfschool Katwijk

Vanaf 2006 kan je bij ons allerlei activiteiten beleven. Je kan het zo gek niet bedenken en wij verzorgen het voor je. Bovendien kan je ook diverse spullen, zoals surfboarden huren zodat je zelf op pad kan gaan! De kust van Katwijk kennen wij door en door en wij leiden je ook graag rond!

 


Offerte / informatie

Klaar voor een te gek avontuur bij Surfschool-Katwijk? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op. Jouw gegevens worden uiteraard alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zie voor verdere info ons Privacybeleid.

Contact

Surfschool Katwijk
Boulevard Zeezijde 3
2225 BB Katwijk

Tel. +31 6 420 220 16
info@surfschool-katwijk.nl

©2021 Surfschool Katwijk • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators